Program


Detour LIVE

Detour LIVE

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 30. maja u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.  više

INFO (13.03.2020.): Koncert Detour koji je trebalo da se održi 13. marta u Domu omladine Beograda se odlaže za 30. maj. Ulaznice kupljene za 13. maer biće važeće i za novi datum - 30. maj.


 
‘Plešem sama', 'Snijeg', 'Daleko', 'Zaljubila sam se', 'Tvoje lice se promijenilo', 'Bez tebe' samo su neki od velikih hitova Detour u kojima će fanovi  moći ponovo da uživaju.  
 

Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum'n'bass i s druge strane country notom.  Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva (nagrađivana i hvaljena od strane publike i kritike) albuma 'A što ak' ja...' i 'Tourdetour' nego i u pesmama starijeg datuma kao što su "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj" (sa prva dva albuma 'Detour' i 'TV'). 


Uz pesme najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima. A Beograd se u to već uverio. 

'Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama 'Ničim izazvan', i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam ‘ amerali' što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu' poziva frontmen grupe Nenad Borgudan. 

Ne budite sujeverni i rezervišite u Martu petak 13-ti, kada nam u Dom omladine dolazi najveća pop atrakcija iz komšiluka.


Izvor: Dallas records doo

Preporuka


Nova predstava Nikole Pejakovića - "CELO TELO TU ME BOLI" Igraju: Svetlana Bojković,…

Ana Đorđević Crna kutija Reditelj: Andrej Nosov

Nova izložba u salonskom ambijentu Domu Jevrema Grujića  POLEKSIJA, VOLIM VAS