Program


GRAND TASTING BELGRADE 2020

GRAND TASTING BELGRADE 2020

Grand Tasting je jedinstveni i ekskluzivni salon vina na kojem će se naći selekcija od 30 najboljih regionalnih vinarija koje će predstaviti svoja najbolja vina, a ovom prilikom u specijalnom programu će se naći i selekcija najboljih regionalnih vinarija koje proizvode sve popularnija oranž vina kao i selekcija od nekoliko manjih vinarija sa selekcijom vina koja zaslužuju mesto na ovom događaju.  više

INFO ORGANIZATORA (16.10.2020):
Obaveštavamo vas da je događaj “GRAND TASTING BELGRADE” koji je zakazan za 31. oktobar 2020. odložen za 03. april 2021. Za novi termin važiće ranije kupljene ulaznice. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs

Grand Tasting 2021 Hotel Metropol Palace, Beograd 03.04.2021.

Grand Tasting je jedinstveni i ekskluzivni salon vina na kojem će se naći selekcija od 30 najboljih regionalnih vinarija koje će predstaviti svoja najbolja vina, a ovom prilikom u specijalnom programu će se naći i selekcija najboljih regionalnih vinarija koje proizvode sve popularnija oranž vina kao i selekcija od nekoliko manjih vinarija sa selekcijom vina koja zaslužuju mesto na ovom događaju. Biće predstavljena mnoga izuzetna vina koja nisu lako dostupna i koja se ne otvaraju tako često, dok će ambijent najveće dvorane hotela Metropol Palace toga dana biti prilagođen atmosferi svojevrsnog vinskog bara na 800 kvm uz dodatak velike terase – sasvim drugačije od uobičajene sajamske atmosfere. Svaki posetilac će moći da degustira i pije vina po svom izboru među preko 40 prisutnih izlagača. To znači da će mnogi imati priliku da prvi put probaju pojedina velika, vrhunska i ekskluzivna vina na čašu!

U prodaju je pušten ograničen broj ulaznica a u cenu ulaznice ulazi vinska čaša Riedel, katalog Grand Tasting 2021 i komplet apoena za konzumaciju vina u vrednosti od 2000 dinara koje posetioci dobijaju na ulazu, a na licu mesta moći će da se nabave i dodatni apoeni za degustaciju.

Neka vina su nezaboravna. Neki doživljaji su neponovljivi!

www.grandtasting.rs

__________________________________

 

INFO (17.03.2020):

Obaveštavamo Vas da je događaj “GRAND TASTING BELGRADE 2020” koji je trebalo da bude održana 28. marta 2020. odložen za 31. oktobar 2020. Za novi termin, važiće ulaznice kupljene za 28. mart.

Izvor: Icon Creative d.o.o.

Preporuka


Dramatizacija: Fedor Šili (po motivima romana Bernharda Šlinka) Čitač Reditelj: Boris Liješević

ON - Zoran Cvijanović ONA - Nataša Ninković Koliko puta ste se stavili…

Predstava pozorišta "Boško Buha" premijera: 12 decembar 2014. „39 STEPENIKA“ pre svega prepoznajemo…