Program


Koncert u čast Vlade Divljana

Koncert u čast Vlade Divljana

Sastav "(ne)normalni" sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”.  više

Kategorije ulaznica


1 000.00 RSD - 1 400.00 RSD
3 Tip ulaznice

Trenutni događaji
INFO ORGANIZATORA (06.02.2021):

Odloženi Koncerti u čast Vlade Divljana
Novi datumi 28. februar i 1. Mart

Usled bolesti jednog od članova benda odlažu se prethodno najavljena dva "Koncerta u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji" zakazana 7. i 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart s početkom u 19h na nepromenjenoj lokaciji.

Kupljene karte su važeće za nove datume (karte kupljene za 7. februar važeće su za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važeće su za koncert 1. marta).

"Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima", rekao je Nenad Jelenković, frontmen “(ne)normalnih”.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav "(ne)normalni" sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”. Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih "Idola" i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda "Ničim izazvan", Sara Vučenović (violončelo), Ljuba Miodragović (ukulele), Uroš Tomović (klavir).

Broj mesta je, shodno poštovanju epidemioloških mera, ograničen na trećinu kapaciteta sale. Cene ulaznica su 1000, 1200 i 1400 dinara.

“(ne)normalni” završavaju i drugi autorski album, pa će publika ove večeri imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama.

(ne)normalni sviraju u sastavu:
Anja Aleksić – violina
Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara
Milan Jančurić – Saksofon, klarinet
Igor Martinko – harmonika, gitara
Miloš Jovanović – klavir
Attila Benke – bubnjevi
Branislav Pavlović – bas gitara

Foto: Goranke Matić

Izvor: Miloš Jovanović PR Muzikon

 
 

 

Koncert u čast Vlade Divljana
(ne)normalni & prijatelji

 

Dve uzastopne večeri muzike Vlade Divljana

 

Nakon rasprodatog prvog koncerta (7. februara), usled velikog interesovanja, zakazan je i drugi “Koncert u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji" 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine s početkom u 19 časova.

 

Sastav "(ne)normalni" sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”. Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih "Idola" i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni Velike dvorane Kolarčeve zadužbine i druge večeri zasviraće Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

 

Broj mesta je, shodno poštovanju epidemioloških mera, ograničen na trećinu kapaciteta sale, a prodaja ulaznica je dostupna na prodajnim mestima tickets servisa i online. Cene ulaznica su 1000, 1200 i 1400 dinara.

 

“(ne)normalni” završavaju i drugi autorski album, pa će publika imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama.

 

Deo atmosfere sa prošlogodišnjeg koncerta možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/DI8lqlCMy-I

 

(ne)normalni sviraju u sastavu:

Anja Aleksić – violina
Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara
Milan Jančurić – Saksofon, klarinet
Igor Martinko – harmonika, gitara
Miloš Jovanović – klavir
Attila Benke – bubnjevi
Branislav Pavlović – bas gitara

Preporuka


Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni…

Usled velikog intresovanja, kultni pop - rok bend Crvena jabuka održaće koncert i…