Program


MATINÉE FEST 2020

MATINÉE FEST 2020

U trenutku kada se beogradski klabing vraća u punoj snazi predstavljamo vam nešto što je nedostajalo… Nešto po ukusu apsolutno svakog klabera i ljubitelja dobre žurke, MATINÉE FEST!  više

INFO ORGANIZATORA (08.07.2020):

 

 

 

MATINÉE FEST kao i drugi festivali odgovorno pristupa problemu sa pogorsanjem epidemioloske situacije tako da ce dogadjaj biti pomeren na novi datum u toku leta. Pratimo razvoj situacije i u skladu sa tim ćemo i objaviti novi datum održavanja festival.

 

Kupljene ulaznice važiće za novi datum, a takođe će postojati mogućnost refundacije. O svemu tome ćemo napisati obaveštenje zajedno sa objavom novog datuma.

 

Ekipa MATINÉE FESTA želi svima dobro zdravlje i da se u ovom periodu  kolektivno pričuvamo kako bismo uskoro delili dobru energiju uz najlepše muzičke bitove.

 

 

 

HONEY DIJON NA PRVOM MATINÉE FESTU

U trenutku kada se beogradski klabing vraća u punoj snazi predstavljamo vam nešto što je nedostajalo… Nešto po ukusu apsolutno svakog klabera i  ljubitelja dobre žurke, MATINÉE FEST! Ovaj poseban dragulj je upravo ono što je nedostajalo ultimativnoj gradskoj zabavi i ovogodišnji takeover zakazan je za 17. i 18. jul na jedinstvenoj lokaciji u srcu grada, plato kod Pobednika na Kalemegdanskoj tvrđavi.

 

Honey Dijon konačno stiže u Beograd!

Jedno od najtraženijih ženskih imena DJ scene za kojom doslovno vrište klaberi nastupiće na prvom dnevnom festivalu elektronske muzike. Ova DJ dama isklesala je svoj put u svetu underground elektronske muzike svojim veoma specifičnim mixevima u kojima dinamićno menja žanrove što kao rezulat izaziva potpuni haos na dance flooru.

 

Pored nje, kao drugi headliner festivala nastupiće Rodrigueze Jr.

Ovaj dobro poznati i nagrađivani muzički producent predstaviće se svojim jedinstvenim live nastupom koji je slobodno možemo reći jedan od omiljenijih među domaćom publikom. Njegovo veliko iskustvo u svim žanrovima elektronske muzike učinilo ga je vizionarom melodične house i techno kakva je danas.

 

Izvor: Just Dance Doo

 

Preporuka


NORVEŠKA SENZACIJA WARDRUNA U BEOGRAD DONOSI MAGIJU NORDIJSKOG FOLKA