Program


NINA BADRIĆ

NINA BADRIĆ

Nina Badrić jedna je od najomiljenijih pevačica u regiji, ovoga leta će zapevati na mini turneji po Srbiji . Julska turneja će obuhvatiti tri grada : 14. juli Niš, 15. juli Kragujevac i 17. juli Užice. Umetnica koja je na sceni 30 godina, će pripremiti nezaboravne večeri u ovim gradovima ispunjene emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom muzikom.

Nina Badrić jedna je od najomiljenijih pevačica u regiji, ovoga leta  će zapevati na mini turneji po Srbiji . Julska turneja će obuhvatiti tri grada : 14. juli Niš, 15. juli Kragujevac i 17. juli Užice. Umetnica koja je na sceni 30 godina, će pripremiti  nezaboravne večeri u ovim gradovima ispunjene emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom muzikom.

Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspešne karijere, a publika će premijerno će čuti novu pesmu „Ja još uvijek imam istu želju“.

Ova velika umetnica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regije, ali i sveta.

Ninina muzička  bajka je događaj  koji se ne propušta.

 

Niš -14.juli, Letnja pozornica u 21h

Kragujevac - 15.juli, Zastavina bašta u 21h

Užice - 17.juli, Bašta Gradskog kulturnog centra u 21h

 

Izvor: Music Star

 

Preporuka


NE OKLEVAJ! IMPROVIZUJ! Autor i moderator: Srđan J. Karanović

Nebojša Romčević ŠTA ME SNAĐE Monokomedija u tumačenju Anđelke Prpić

Vreme je da se vratimo nazad u život! Jubilarno 15. izdanje Lovefesta ovog…