Program


Nipplepeople

Nipplepeople

Elektro pop duo Nipplepeople dugoočekivani beogradski koncert održaće ipak 10. jula (21:00) u “Barutani” na Kalemegdanu! Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani “Amerikana” Doma omladine, na kraju se premešta u “Bartuanu”, fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu.

Kategorije ulaznica


1 200.00 RSD
Jedinstvena ulaznica

Trenutni događajiElektro pop duo Nipplepeople dugoočekivani beogradski koncert održaće ipak 10. jula (21:00) u “Barutani” na Kalemegdanu! Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani “Amerikana” Doma omladine, na kraju se premešta u “Bartuanu”, fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu.

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum 10. jul u “Barutani” i nije ih potrebno menjati! Uz to, za “Barutanu” je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1.200 dinara preko mreže www.tickets.rs. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. jula.

- Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs.- od 01, jula

- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Aren - od 01. jula

- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica - od 01. jula

 

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”, a nedavno su objavili singl “Tajna”.

 

 Izvor: long Play

Preporuka


MARIJA ŠERIFOVIĆ – Druga strana ploče vol.2

Prvi put u Bitefu i to letnjem na Kališu, 23. jula će nastupiti…