Program


Sanja Ilić i Balkanika
2

Sanja Ilić i Balkanika

20 godina postojanja grupa će obeležiti koncertom 6. oktobra 2020, godine u Kombank Dvorani

Kategorije ulaznica


1 500.00 RSD - 2 500.00 RSD
5 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATROA (28.05.2020):

EPSKA MUZIČKA PRIČA:
20 godina grupe Sanja Ilić & Balkanika

20 godina postojanja grupa će obeležiti koncertom 6. oktobra 2020, godine u Kombank Dvorani

Kultna srpska grupa Sanja Ilić & Balkanika, održaće 6. oktobra koncert u Kombank Dvorani u Beogradu, kojim će obeležiti dvadesetogodišnjice postojanja. Dve decenije prošlo je od izlaska albuma "Balkan 2000", koji je na scenu doneo kompozicije koje su postale deo kulturne baštine ovih prostora.

Koncert u Kombank Dvorani biće omaž upravo albumu "Balkan 2000", ali i projektima kojima su "Sanja Ilić & Balkanika", svih prethodnih godina pomerali granice muzike i stvaralaštva. Zvuk koji neguju, a koji je spoj snažnih ritmova Balkana i elemenata svetske muzike, postao je prepoznatljiv i van granica naše zemlje. Kompozicije "Simonida", "Hilandar", "Dolina suza", "Plava ptica" stekle su kultni status u našem narodu, dok publika u Beogradu dugo vremena nije imala prilike da ih čuje uživo, zbog čega će ovaj koncert biti jedinstveno emotivno i muzičko putovanje za sve ljubitetlje kvalitetnog zvuka.

Grupa "Sanja Ilić & Balkanika" uspešno je predstavljala našu zemlju na "Pesmi Evrovizije" 2018. godine, plasiravši se u finale najveće evropskog muzičkog takmičenja. Sa pesmom "Nova deca" grupa je na kvalitetan i autentičan skrenula pažnju na Srbiju i naše kulturno nasleđe.

Sa istom željom: da se publici pruži kvalitetan sadržaj, dobra muzika i prave vrednosti, biće realizovan i koncert u beogradskoj Kombank Dvorani 6. oktobra.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.

Već kupljene ulaznice za prethodne termine, biće važeće i za novi datum.

 

 

INFO (13.03.2020.): Sanja Ilić i Balkanika - koncert koji je trebalo da se održi 20. marta se odlaže za 29. maj. Više informacija uskoro.

 

 

 

EPSKA MUZIČKA PRIČA:

20 godina grupe Sanja Ilić & Balkanika


Kultna srpska grupa Sanja Ilić & Balkanika, održaće 20. marta koncert u Kombank Dvorani u Beogradu, kojim će započeti obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja. Dve decenije prošlo je od izlaska albuma "Balkan 2000", koji je na scenu doneo kompozicije koje su postale najlepši reprezent kulturne baštine ovih prostora.

Koncert u Kombank Dvorani biće omaž upravo albumu "Balkan 2000", ali i svim onim projektima u kojima su "Sanja Ilić & Balkanika" svih prethodnih godina pomerali granice muzike i stvaralaštva. Zvuk koji neguju, a koji je spoj snažnih ritmova Balkana i elemenata svetske muzike, postao je prepoznatljiv i van granica naše zemlje. Kompozicije "Simonida", "Hilandar", "Dolina suza", "Plava ptica" stekle su kultni status u našem narodu, dok publika u Beogradu dugo vremena nije imala prilike da ih čuje uživo, zbog čega će ovaj koncert biti jedinstveno emotivno i muzičko putovanje za sve ljubitetlje kvalitetnog zvuka.


Grupa "Sanja Ilić & Balkanika" uspešno je predstavljala našu zemlju na "Pesmi Evrovizije" 2018. godine, plasiravši se u finale najveće evropskog muzičkog takmičenja. Sa pesmom "Nova deca" grupa je na kvaliteta i autentičan skrenula pažnju na Srbiju i naše kulturno nasleđe.

https://youtu.be/g0tS6oTseNw

Sa istom željom: da se publici pruži kvalitetan sadržaj, dobra muzika i prave vrednosti, biće realizovan i koncert u beogradskoj Kombank Dvorani 20. marta.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.

Izvor: Office five

 

Preporuka


Grupa NEGATIVE održaće koncert na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe...

ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU! Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa,…

Legendarni rok bend Parni Valjak u samoj završnici izuzetno uspešne turneje "Runda 44"…