Program


XXII Guitar Art Festival - 40 Fingers

XXII Guitar Art Festival - 40 Fingers

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” održaće koncert 2. juna u Kombank dvoranI.

Kategorije ulaznica


1 900.00 RSD - 3 300.00 RSD
3 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (08.03.2021): 

Novi termini za koncerte Guitar Art Festivala

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” održaće koncert 2. juna u Kombank dvorani, a premijera koncerta “Recuerdos de Belgrado” za simfonijski orkestar i soliste na gitari održaće se 5. juna na sceni Kolarčeve zadužbine.

Oba koncerta biće održana u sklopu 22. izdanja Guitar Art Festivala. Novi termini i pomeranje koncerata izazvano je nepromenjenom epidemiološkom situacijom izazvanom pandemijom COVID – 19.

Kupljene ulaznice važiće i za nove termine. Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncerte u novim terminima, zameni za bilo koji novi koncert na sledecem 22. Gitar Art festivalu koji ce se održati od 1. do 6. juna 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (27.10.2020):

Novi datum prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” koji je prvobitno bio zakazan u Kombank Dvorani u Beogradu za 12. mart, pa pomeren za 4. novembar, radi trenutne situacije sa virusom COVID-19 i u skladu sa merama Vlade Srbije, odlaže se za novi datum 16. marta 2021. u okviru XXII Guitar Art Festivala.

Stare kupljene ulaznice VAŽE I ZA NOVI DATUM - 16. marta 2021.  godine.

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali prvi beogradski koncert "40 Fingers" grupe, koji čine Mateo Brenči, Emanuele Grafiti, Enriko Marija Milanezi i Andrea Vitori, ali uprkos svim naporima ove gitarske četvorke i organizatora koncert je morao da bude pomeren za novi datum.

Obaveštavamo sve posetioce sa kupljenom ulaznicom (od 12. marta 2020.) da u skladu sa najnovijom Uredbom Vlade Republike Srbije Srbije o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije virusa Covid 19, objavljene u Službenom glasniku br.106 od 7.avgusta 2020., sve kupljene ulaznice se mogu zameniti i iskoristiti za bilo koji koncert na sledećem izdanju Guitar Art Festivala 2021. godine uključujući i novi koncert “40 Fingers” 09. marta 2021.

Ukoliko ne postoji mogućnost zamene ulaznica za mart 2021. godine, povraćaj novca će, prema članu br. 4 ove Uredbe, biti moguć u prvoj polovini januara 2022. godine.

Za sve informacije o novom datumu koncerta, zamenu ulaznica i svim drugim informacijama mogu se obratiti isključivo kancelariji Guitar Art Festivala putem mejl adrese: office@gaf.rs.

 

Izvor: Guitar Art Festival


 

 INFO ORGANIZATORA (19.08.2020.): ODLUKA Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije

Odluku organizatora možete preuzeti ovde.


 

 

INFO ORGANIZATORA (20.05.2020):

 

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” odlaže koncert za jesen .

Novi termin prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” zakazan je za sredu, 4. novembar u Kombank dvorani. 

Prvi koncert gitarske supergrupe trebalo je da se održi 12. marta u okviru XXI Guitar Art Festivala u Kombank dvorani, ali pomeren je zbog novonastale situacije pojavom korona virusa.

Koncert je prvobitno pomeren za 20. maj, ali zbog nepromenjene situacije i zabrane okupljanja ljudi u zatvorenom prostoru, organizator Guitar Art Festival obaveštava svoju publiku da je koncert pomeren za 4. novembar.

Kupljene ulaznice važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncert u novom terminu 4. novembra, vrati karte (do 20. oktobra) i zamene za bilo koji novi koncert na sledecem XXII Gitar Art festivalu koji ce se održati od 9. do 14. marta 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.


 

 

INFO (12.03.2020.): Zbog novonastale situacije i saveta nadležnih institucija koje uključuju zabrane javnih okupljanja do 1. aprila, obaveštavamo javnost i učesnike festivala da će se koncert grupe 40 Fingers odložiti. Guitar Art Festival je postigao dogovor sa umetnicima i Kombank dvoranom da se zakaže odmah novi datum koncerta 20. maj. Kupljene ulaznice za 12. mart važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

 

Izvor: Guitar Art Festival

 

INFO ORGANIZATORA (13.03.2020): 

Zbog novonastale situacije i saveta nadležnih institucija koje uključuju zabrane javnih okupljanja do 1. aprila, obaveštavamo javnost i učesnike festivala da će se koncert grupe 40 Fingers odložiti. Guitar Art Festival je postigao dogovor sa umetnicima i Kombank dvoranom da se zakaže odmah novi datum koncerta 20. maj. Kupljene ulaznice za 12. mart važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs

 

Preporuka


Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…